Temple Connection. Plaats de juiste wegen en bruggen en verbind de tempels met elkaar.

Kijk hieronder voor meer informatie

Temple Connection

Temple Connection is een uitdagende puzzel van SmartGames. Je moet bij dit leuke spel de verschillende tempels met elkaar verbinden. Dit doe je door gebruik te maken van wegen en bruggen. Welke stukken je precies moet gebruiken en op welke plek? Dat dien je zelf uit te vinden. En dat valt alles behalve mee!

Temple Connection, spelbord en boekje

Bekijk bij Bol.com

Hoe werkt Temple Connection

Temple Connection is een leuk denkspel voor jong en oud. Het principe van het spel is eenvoudig. Plaats de tempels op het speelbord en verbind ze met elkaar. De tempels plaats je volgens de opdrachten in het boekje. Hierna dien je ze met elkaar te verbinden. Hiervoor gebruik je de verschillende wegen en bruggen. Dit klinkt makkelijker dan het is. Er is namelijk maar één manier waarop dit kan. Aan jou de taak deze manier te vinden.

In het boekje vind je 80 opdrachten. De eerste opdrachten zijn nog redelijk eenvoudig. Zo ontdek je al snel de manier waarop het spel werkt. Maar hoe verder je komt hoe lastiger deze opdrachten worden. In Temple Connection vind je de volgende onderdelen:

Spelbord van Temple Connection

Waarom leuk voor een hoogbegaafd kind

Temple Connection is een leuk spel voor een hoogbegaafd kind. De 80 opdrachten zijn uitdagend en een kind heeft het spel snel door. Omdat iedere opdracht maximaal 15 minuten duurt kan je het altijd spelen. Een kind ontwikkelt het ruimtelijk inzicht en leert vooruit plannen. Een goede concentratie is belangrijk, anders loop je al snel vast.

Het spel is mooi vormgegeven en niet te groot. Het nodigt uit om te spelen en zal door de vele opdrachten niet snel vervelen. Net als de andere spellen van SmartGames kan ook Temple Connection tegen een stootje. Ook voor oudere spelers biedt het spel genoeg uitdaging.

Bekijk bij Bol.com