Quadrillion. Een uitdagende smartgame met oneindig veel opdrachten en oplossingen.

Kijk hieronder voor meer informatie

Quadrillion

Quadrillion van SmartGames is een spel dat iedere keer anders is. Het spel is makkelijk te leren en heb je eigenlijk zo door. Het oplossen van Quadrillion is echter een stuk moeilijker. En omdat je oneindig veel mogelijkheden hebt zal dit spel niet snel vervelen. Je speelt Quadrillion in je eentje en bent er uren mee zoet. Hieronder lees je alles over deze uitdagende smart game.

Quadrillion is een leuk spel voor één speler

Bekijk bij Bol.com

Hoe speel je Quadrillion

Bij Quadrillion speel je met vier spelborden en 12 puzzelstukken. Je legt de vier spelborden tegen elkaar waarna je hier alle stukken op moet passen. Deze kan je op iedere manier leggen, zolang ze maar in elkaar passen en je alle vakjes gebruikt. Op ieder bordje is telkens één vakje dat je niet kan gebruiken. Je hebt Quadrillion opgelost als je alle stukken hebt neergelegd.

De magnetische spelborden en puzzelstukken van Quadrillion

Het leuke van Quadrillion is dat de mogelijkheden oneindig zijn. Je kan de magnetische bordjes op iedere manier aan elkaar klikken. Hierna kan je de stukken weer op allerlei manieren neerleggen. De puzzel zal dus iedere keer weer anders zijn waardoor je het spel kan blijven spelen. Om je op weg te helpen zit er een boekje bij met opdrachten. Dit vind je allemaal in de verpakking:

Waarom leuk voor een hoogbegaafd kind?

Quadrillion is een leuk en uitdagend spel voor hoogbegaafde kinderen. Het is een spel dat je makkelijk even pakt en zo mee kan beginnen. Net als andere spellen van SmartGames ziet ook Quadrillion er mooi uit. De spelborden zijn degelijk en de puzzelstukken lekker zwaar. Het spel nodigt echt uit om er mee te spelen.

Kinderen leren met Quadrillion probleemoplossend denken. Je hebt er ruimtelijk inzicht voor nodig en door het spel te spelen stimuleer je dit. Ook moet je je tijdens het spelen goed concentreren om de puzzel op te kunnen lossen.

Quadrillion van SmartGames

Bekijk bij Bol.com

Een andere uitvoering van Quadrillion is ook te koop bij Amazon.nl.