Asteroid Escape. Loods je ruimteschip tussen de asteroïden in deze uitdagende schuifpuzzel.

Kijk hieronder voor meer informatie

Asteroid Escape

Asteroid Escape is een schuifpuzzel van SmartGames. In deze uitdagende puzzel moet je ruimteschip ontsnappen. Dit doe je door deze tussen de asteroïden te loodsen. Is de weg vrij? Dan kan je het ruimteschip van het speelveld schuiven. Maar dat valt niet mee. Lukt het jou met deze leuke schuifpuzzel?

Asteroid Escape

Bekijk bij Bol.com

Over Asteroid Escape

Asteroid Escape is een leuk en handzaam spel. Je kan de asteroïden en je ruimteschip verschuiven. Zo moet je de weg vrijmaken voor je ruimteschip. Dat klinkt makkelijker dan het is. De asteroïden blokkeren namelijk de vleugels van je ruimteschip. Heb je er een weggeschoven dan zit een ander weer in de weg. En zo blijf je bezig. Je moet logisch nadenken om de weg vrij te maken. En dat wordt steeds lastiger.

Bij deze uitdagende schuifpuzzel vind je 60 opdrachten. Van makkelijk tot erg moeilijk. Iedere opdracht geeft aan hoe je de stenen moet plaatsen. Hierna is het aan jou om de weg vrij te maken. In het spel vind je de volgende onderdelen:

Asteroid Escape met deksel

Waarom leuk voor een hoogbegaafd kind?

Asteroid Escape zorgt voor genoeg uitdaging. Net als de andere spellen van SmartGames trouwens. Het begin is misschien makkelijk. Maar al snel zit je vast met je ruimteschip. Dit komt door de manier waarop de asteroïden zijn geplaatst. Je moet logisch nadenken om de juiste route te vinden. Vaak heb je dan al heel wat geschoven met je stukken.

Een spel duurt ook niet erg lang. Gemiddeld ben je met een opdracht zo’n 15 minuten bezig. Maar hoe verder je komt hoe langer het duurt. Een hoogbegaafd kind zal zeker worden uitgedaagd. En omdat het spel niet lang duurt blijft deze geconcentreerd. Dit maakt het een leuke schuifpuzzel. En niet alleen voor kinderen die graag worden uitgedaagd. Ook volwassenen zullen deze Asteroid Escape schuifpuzzel leuk vinden.

Asteroid Escape schuifpuzzel

Bekijk bij Bol.com