Films en series voor een hoogbegaafd kind. Op televisie, in de winkel of on demand.

Kijk hieronder voor meer informatie

Gifted

Gifted

Gifted is een ontroerend verhaal over Frank Adler en zijn hoogbegaafde nichtje Mary. Mag Mary een normaal leven leiden of moet ze naar een school voor hoogbegaafde kinderen?

Lees meer

Leuke tip?
Leuke tip?

Er zijn veel films en series die hoogbegaafde kinderen aanspreken. Bijvoorbeeld omdat het verhaal leuk is. Of omdat ze zichzelf erin herkennen. Op deze pagina geven we je enkele tips. We hopen dat je hier iets aan zal hebben.

De films en series kunnen op televisie te zien zijn. Ook is on demand vaak een leuk aanbod te vinden. Bijvoorbeeld op Videoland, Netflix of NPO Gemist. En is een film alleen nog op dvd of Blu-ray beschikbaar? Dan vind je bij de tip een link om deze te bestellen.

Onze keuze

De tips op deze pagina zijn natuurlijk onze eigen keuze. Kijktips zijn net als muziek vaak heel persoonlijk. Toch hopen we dat er iets leuks voor je bij zal staan.

Eigen tips

Misschien heb je zelf ook wel een tip voor ons. Bijvoorbeeld films en series die je eigen hoogbegaafde kind graag kijkt. Dan vinden we het leuk als je deze met ons deelt. Stuur je tip naar ons door en help daar anderen weer mee.