Heb je een leuke tip die niet mag ontbreken op deze site? Lees dan snel verder en laat het ons weten!

Kijk hieronder voor meer informatie

Deel je tips met ons

In de loop der tijd hebben we al heel wat leuke tips voor hoogbegaafde kinderen gehad. Een groot deel hiervan vind je terug op deze website. Zo hebben ook andere kinderen en hun ouders hier iets aan. Natuurlijk vinden we het altijd leuk als jij ook een tip hebt die je met ons wilt delen. Zo kan jij hier ook weer anderen mee helpen.

Dit kan een tip voor uitdagend speelgoed zijn, of bijvoorbeeld een leuk spelletje. Maar ook tips voor interessante uitstapjes, goede boeken en bijzondere films horen we graag. Als het maar interessant is voor kinderen die van wat extra uitdaging houden. En of ze nou hoogbegaafd zijn of niet maakt helemaal niets uit.

Geef het door

Heb je een tip voor ons? Mooi! Laat het ons gewoon even weten via de mail. Het zou fijn zijn als je kort je eigen ervaringen toe kan voegen maar dit hoeft niet. Wel is het handig als de informatie zo compleet mogelijk is. Dus graag de exacte titel van een boek, spel of film en als je het weet ook een EAN- of ISBN-nummer. Zo kunnen wij makkelijk alle informatie verzamelen en delen via HB tips.

Je kan je tips mailen naar het volgende adres: info@hbtips.nl.